Presentació

10420056_10205359295451563_2965532033920088514_n

Hola! Som l’Àlex, l’Agustín, el Dani i la Júlia i a continuació us presentarem el nostre projecte d’investigació en relació a l’hort.

Quan vam començar a pensar sobre què podíem basar el nostre projecte, vam pensar en elements presents a la naturalesa que hi guardessin relació i que anessin més enllà de plantar per rebre una producció. Seguint aquest criteri, hi havia moltíssimes opcions a escollir i vam pensar en un animal que fos present al nostre entorn i que pugués interactuar amb un hort. Així doncs, vam decidir basar el nostre projecte en els ocells, amb la idea de plantar un cert tipus de plantes que fossin atractives pels ocells i de les quals es puguessin alimentar.

Vam recordar que el Jaume Camps és fanàtic dels ocells i que ens podria donar recomanacions que ens fossin d’ajuda i que també podíem sol·licitar informació provinent de l’Institut Català d’Ornitologia (societat d’aus), cercar recursos a pàgines web d’aquesta institució i també a blocs de parcs i fundacions naturals, a més de l’Agenda 21 Escolar.

Així doncs, aquest va ser el tema que vam escollir. Ho vam parlar amb la Sílvia, li va semblar una idea molt maca i ens va donar recursos per emprendre el projecte.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s